Blog

3 marques de moda locals que arrasen

alpargata-ball-pages-estilismo-ibicenco-mediterraneo

‘’El segell ‘’Made in Spain’’ és sinónim de qualitat’’. Aixì ho defineix El País en la seva secció de moda i desde Ball Pagès no hi podem estar més d’acord.

Hi ha marques de moda en la península que són tot un luxe pel que fa a qualitat, disseny i creativitat però també en valors, estils i personalitat. Aquestes marques ofereixen una alternativa més que interessant en el nostre territori.

 

Espardenyes Ball Pagès: savoir-faire eivissenc

Per això des de Ball Pagès estem molt contents de que les nostres espardenyes d’estil eivissenc surtin en segona posició a ‘’la guía definitiva de les firmes de roba i complements nacionals que arrasen amb els seus dissenys de qualitat’’ Que ha creat El País.

 

IMG_0384

Des de la secció smoda de El País, descriuen les espardenyes Ball Pagès com ‘’ el complement perfecte per l’estiu’’. En Ball Pagès creiem en el savoir-faire tradicional que ens van ensenyar les dones d’Eivissa i a partir d’aquí creem una espardenya amb un resultat ‘’ transformar la clàssica espardenya en una peça única i molt especial’’.

Però a la vegada, per nosaltres és tot un luxe compartir el privilegi d’estar en aquesta guía definitiva de El país amb marques de moda locals tan reconegudes. Per això no podem deixar de recomanar-vos dues marques de moda que ens encanten.

 

Cortana: dissenys atemporals

cortana-moda

Cortana és una firma de roba de la dissenyadora Rosa Esteva. Amb influència del mediterrani i elaborada a Barcelona, la marca crea uns dissenys plens de sensibilitat i puresa utilitzant com a materials la seda, el cotó i el lli. A més té especial cura per la sostenibilitat i un compromís amb la naturalesa que deixa reflectit en les seves creacions. Sens dubte uns valors que compartim totalment.

 

Banyadors Bohodot: Llisos i estampats, moderns i clàssics

bohodot

També ens encanta la personalitat dels banyadors de la marca Bahodot, 100% fets a Barcelona amb teixits que es fabriquen de manera local. Els seus banyadors i biquinis tenen un estil retro que ens recorda als anys 50. Aquesta marca busca la qualitat dels petits detalls per confeccionar un producte dirigit a la gent que sap apreciar la qualitat, el disseny i les coses ben fetes. Ens encanta!

 

Hi ha molt de talent en la moda local per descobrir i gaudir !